Fileuri De Pește Italiano
Fileuri de pește Italiano necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 250 de calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Fileuri De Pește Italiano, Fish Italiano, și Fileuri De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Călește ceapa și usturoiul în ulei de măsline până se înmoaie.
Se amestecă roșiile, măslinele, pătrunjelul și vinul. Se fierbe timp de 5 minute.
Așezați fileurile în sos. Fierbeți încă aproximativ 5 minute sau până când peștele devine alb.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.