Filete de porc cu sos de smântână Brandied
Filetele de porc cu sos de smântână Brandied ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 480 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coniac, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Friptură de porc cu sos de afine-Port, și Filete Picante De Porc La Grătar Cu Sos De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din filete.
Combinați făina și piperul într-un castron puțin adânc; dragați filetele în amestecul de făină. Gătiți filetele, neacoperite, în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 10 minute, întorcându-se ocazional. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a filetului, dacă doriți. Acoperiți și gătiți încă 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Transferați filetele într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare; adăugați ciuperci și gătiți 5 minute.
Adăugați coniac și bulion de pui. Aduceți la fierbere și gătiți la foc mediu-mare până când amestecul este redus la jumătate, amestecând ocazional. Se amestecă frisca și se gătește la foc mediu-mare 10 până la 15 minute sau până când amestecul se îngroașă.
Se ia de pe foc; adăugați restul de 2 linguri de unt, muștar și salvie și amestecați cu un tel de sârmă.
Pentru a servi, tăiați filetele în diagonală peste cereale în felii subțiri și serviți cu sos de smântână.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodega Norton Malbec Reserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Bodega Norton Malbec Reserva]()
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin