Filete de porc cu sos de smântână Brandied

Filete de porc cu sos de smântână Brandied
Filetele de porc cu sos de smântână Brandied ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. O porție conține 480 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coniac, unt, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Friptură de porc cu sos de afine-Port, și Filete Picante De Porc La Grătar Cu Sos De Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din filete.
2
Combinați făina și piperul într-un castron puțin adânc; dragați filetele în amestecul de făină. Gătiți filetele, neacoperite, în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu 10 minute, întorcându-se ocazional. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a filetului, dacă doriți. Acoperiți și gătiți încă 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați filetele într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
4
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare; adăugați ciuperci și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați coniac și bulion de pui. Aduceți la fierbere și gătiți la foc mediu-mare până când amestecul este redus la jumătate, amestecând ocazional. Se amestecă frisca și se gătește la foc mediu-mare 10 până la 15 minute sau până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
6
Se ia de pe foc; adăugați restul de 2 linguri de unt, muștar și salvie și amestecați cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Pentru a servi, tăiați filetele în diagonală peste cereale în felii subțiri și serviți cu sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodega Norton Malbec Reserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista