Filet Mignon cu ciuperci-sos de Cabernet
Filet mignon cu ciuperci-Cabernet Gravy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 9,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 890 calorii, 48G de proteine, și 63G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, ciuperci, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Filet Mignon cu rozmarin și sos de ciuperci, Filet Mignon cu sos Cabernet, și File mignon prăjit cu sos Cabernet.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați fileurile cu sare și piper, așezați-le ușor în tigaia fierbinte și căutați până se rumenesc bine pe fiecare parte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți fripturile într-un platou, cort cu folie de aluminiu și păstrați-le la cald.
Reduceți focul la mediu și topiți untul. Gătiți și amestecați șalota și ciupercile în unt până când ciupercile încep să-și dea lichidul și șalotele sunt translucide, aproximativ 5 minute. Se amestecă vinul, bulionul de vită și cimbru și se fierbe sosul până începe să se reducă, 6 până la 10 minute. Întoarceți fripturile în sos și fierbeți scurt până când încep să devină ferme și sunt roz-roșiatice și suculente în centru, aproximativ 2 până la 4 minute pe fiecare parte (pentru mediu-rar.) Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 de grade F (54 de grade C).
Scoateți fripturile la servirea vaselor.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa până când formează o pastă netedă. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în sosul de tigaie și se gătește și se amestecă până se îngroașă, aproximativ 30 de secunde. Completați fiecare porție cu sos de ciuperci-vin pentru a servi.