Filet de porc la grătar cu marinată de petardă

Filet de porc la grătar cu marinată de petardă
Filet de porc la grătar cu marinată de petardă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 244 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, sos de grătar, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc la grătar cu marinată de coriandru-mentă, Filet de porc la grătar cu muștar, rozmarin și marinată de mere, și Filet de porc la grătar cu coajă de lămâie-marinată de cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați sosul de grătar, zahărul brun, 2 linguri de ulei, oțetul de vin alb, sosul de soia, sosul de piper și 1 cățel de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Sos De GrătarSos De Grătar
Sos FierbinteSos Fierbinte
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați carne de porc; întoarceți-vă la strat. Sigilați punga și refrigerați, întorcând carnea de porc ocazional, cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Într-un castron mare, amestecați ardeii grași, 2 linguri de ulei, oțetul balsamic, sarea și 2 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ardei GrasArdei Gras
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
4
Scoateți carnea de porc din marinată; rezervați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
5
Acoperiți și grătați carnea de porc la foc mediu 20 până la 25 de minute, perindând ocazional cu marinată și rotind o dată, până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 circulat F. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Tăiați carnea de porc în felii; aranjați pe platou cu amestec de ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista