File de somon la grătar cu lămâie cu sos de mărar

Fileurile de somon la grătar cu lămâie cu sos de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lămâi, suc de lămâie, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Torturi sănătoase de somon cu un sos de mărar de lămâie, File de somon cu anghinare de lămâie și paste, și File de somon la grătar cu sos cremos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ambele capete din fiecare lămâie; tăiați lămâile în felii groase. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Grătiți felii de somon și lămâie, acoperite, la foc mare sau fierbeți 3-4 in. de la căldură timp de 3-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță și lămâi sunt ușor rumenite.
Pentru sos, într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb, apa și sucul de lămâie; adăugați unt. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste.
Se ia de pe foc; se amestecă felii de lămâie sferturi și condimente.
Se servește cu somon și felii de lămâie la grătar.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Monterey Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Crama Hahn Monterey Pinot Noir]()
Crama Hahn Monterey Pinot Noir
Hahn Winery 2008 Pinot Noir este vibrant, dar elegant, cu o nuanță care amintește de petalele de trandafir și un nas de căpșuni, condimente și arome florale. Arome plăcute de prune și cireșe întunecate curg peste palat, amestecându-se cu atingeri de piper negru și stejar. Fructele coapte sunt echilibrate de aciditate zesty, cu climă rece și taninuri netede și mătăsoase.Acest Pinot Noir prietenos cu mâncarea poate fi servit cu o gamă largă de feluri de mâncare. Savurați-l cu pui acoperit cu brânză de capră și roșii uscate, somon la grătar cu orzo cu ierburi sau o pizza simplă cu ciuperci.