Fiesta Ribeye Steaks

Fiesta Ribeye Steaks este un fel principal care servește 8. Pentru $5.62 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 635 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de fripturi de ribeye de vită, tortilla de făină, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi Ribeye La Grătar, Fripturi Ribeye Cu Piper, și Fripturi Ribeye La Grătar.
Instrucțiuni
Așezați tortilla pe o foaie de folie rezistentă (aproximativ 18 in. x 12 în.). Îndoiți folia în jurul tortilelor și sigilați bine; pus deoparte.
Stropiți ambele părți ale fripturilor cu suc de lămâie. Grătar, acoperit, la foc mediu-fierbinte timp de 7-9 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Așezați tortilla pe marginea exterioară a grătarului; se încălzește 5-6 minute, întorcându-se o dată.
Presărați brânză peste fripturi; serviți cu salsa și tortilla încălzită.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptura Ribeye. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Brooks Willamette Valea Pinot Noir]()
Brooks Willamette Valea Pinot Noir
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, Merișoare de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o pământească minunată de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotfinisează cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!