Fidea de ou cu mazăre și unt brun necesită aproximativ 21 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 174 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca garnitură. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Linguine Cu Scoici, Unt Brun Și Mazăre, Talpă de unt brun cu mazăre și midii, și Fidea de ou cu unt brun de dovleac și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoi; saut 2 minute sau până când usturoiul este ușor rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați paste fierte, mazăre și ingredientele rămase; gatiti 2-3 minute sau pana se incalzeste bine.