Fettucină de Crab și ierburi
Crab și plante medicinale Fettucine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă $3.79 pe portie. O porție conține 309 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin alb, tarhon, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Quiche De Crab Cu Ierburi, Prăjituri de Crab cu salată de ierburi, și Prăjituri De Crab Cu Salată De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți vinul, oțetul și șalota într - o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri la foc moderat până când lichidul este redus la aproximativ 1 lingură, aproximativ 3 minute.
Adăugați câteva linguri de unt, amestecând constant.
Adăugați untul rămas câte 1 bucată, amestecând constant și adăugând fiecare piesă nouă înainte ca cea anterioară să se topească complet, ridicând tigaia de pe foc ocazional pentru a răci amestecul. Reduceți căldura la minim, apoi adăugați carne de crab și gătiți, amestecând ocazional, până când se încălzește, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați ierburile, coaja, sucul de lămâie și sarea.
Între timp, gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită până la al dente. Rezervați 3 linguri de paste-apă de gătit, apoi scurgeți pastele.
Aruncați pastele cu sos de crab și apă de gătit rezervată într-un castron de servire. Se condimentează cu sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.