Fettuccine cu ardei roșu cremos-sos Feta

Fettuccine cu ardei roșu cremos-sos Feta
Fettuccine cu sos cremos de ardei roșu-Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,37 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, fettuccină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fettuccine Cu Sos De Ardei Roșu Prăjit, Fettuccine Cu Sos Cremos De Șuncă, și Fettuccine cu sos cremos de roșii.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Sotati ceapa si usturoiul pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Se adaugă ardeii prăjiți și se sotează până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
6
Așezați amestecul în vasul unui robot de bucătărie cu stoc și toate, cu excepția a 2 linguri de feta. Procesați până când este combinat și neted, aproximativ 30 de secunde. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă pentru paste. Aruncați pastele cu sos, adăugând apă de paste cu lingura, dacă este necesar. Sosul ar trebui să se agațe frumos de paste. Condimentează cu sare și piper, după gust. Împărțiți între bolurile de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se presară pătrunjel și brânză feta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista