Fasole Verde Marinată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde marinată. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, pătrunjel, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fasole Verde Marinată, Marinat Marar Fasole Verde, și Fasole verde marinată cu coriandru și usturoi.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea in apa clocotita pentru a acoperi timp de 6 minute sau pana cand este crocanta; scurgere.
Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și puneți deoparte.
Combinați fasolea și ceapa; aruncați ușor.
Combinați uleiul prin usturoi într-un borcan; acoperiți bine și agitați energic.
Se toarnă peste amestecul de fasole; aruncați ușor pentru a acoperi.
Acoperiți și răciți 2 ore.