Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde marinată. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, pătrunjel, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fasole Verde Marinată, Marinat Marar Fasole Verde, și Fasole verde marinată cu coriandru și usturoi.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea in apa clocotita pentru a acoperi timp de 6 minute sau pana cand este crocanta; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
2
Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Combinați fasolea și ceapa; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Ceapă
4
Combinați uleiul prin usturoi într-un borcan; acoperiți bine și agitați energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Gătit
5
Se toarnă peste amestecul de fasole; aruncați ușor pentru a acoperi.