Fasole verde cu pesmet de lămâie-cimbru

Fasolea verde cu pesmet de lămâie-cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, coajă de lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde cu pesmet de lămâie și migdale, Fasole verde cu pesmet cu unt de lămâie, și Fasole Verde Cu Vinaigretă De Lămâie Meyer Și Pesmet De Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică așezată la foc mediu, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați panko și pâine prăjită, amestecând continuu, timp de aproximativ 3 minute până se rumenesc și sunt crocante.
Se ia de pe foc și se amestecă coaja, cimbru și un vârf de sare. Pune deoparte.Umpleți o cratiță mare 2/3 plină cu apă și aduceți-o la fierbere la foc mare.
Adăugați 1 lingură de sare.
Adăugați fasolea și gătiți timp de aproximativ 2 minute, până când este verde strălucitor și încă destul de crocant. Între timp, umpleți un castron mare 2/3 plin cu apă cu gheață. Folosind clești sau o lingură cu fante, transferați imediat fasolea în apa cu gheață.
Se lasă să se răcească 2 minute, apoi se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie. Set aside.In o tigaie de 12 inci setată la foc mediu-mare, topește restul de 3 linguri de unt, învârtindu-se pentru a acoperi tigaia.
Adăugați fasolea verde și saut-ul, amestecând constant timp de aproximativ 3 minute până când fasolea este încălzită și crocantă.
Se adaugă sucul de lămâie și migdalele și se sotează încă aproximativ 1 minut. Condimentează cu sare și piper după gust.
Transferați într-un vas de servit.
Se presară cu pesmetul de lămâie-cimbru și se servește.