Fasole verde cu nuci, merișoare și brânză albastră

Fasole verde cu nuci, merișoare și brânză albastră ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde rețetele de garnituri. Această rețetă are 8 porții și costă 95 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto-ovo-vegetariană și naturală are 193 de calorii , 5 g de proteine și 15 g de grăsimi per porție. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Mergi la magazin și cumpără piper, fasole verde, muștar Dijon și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Crăciun . Este adusă la dumneavoastră de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 62% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aperitiv cu andive cu brânză albastră, merișoare uscate și nuci , Fasole verde cu nuci prăjite și merișoare dulci și Brânză proaspătă de capră Chavrie cu merișoare uscate și nuci .
Instrucțiuni
Opăriți fasolea verde într-o oală mare cu apă clocotită cu sare, până devine fragedă și crocantă, timp de 3 minute.
Scoateți fasolea verde din apa clocotită, puneți-o sub apă rece câteva minute pentru a opri fierberea, apoi scurgeți-o și uscați-o bine.
Amestecați uleiul de nucă, oțetul și muștarul Dijon într-un bol mic. Adăugați sarea și piperul.
Adăugați fasolea verde rece într-un bol mare și amestecați nucile, merișoarele și șalotele și stropiți cu vinegreta.
Așezați pe un platou sau o farfurie de servire și presărați cu brânză albastră.