Fasole verde în sos de muștar
Fasolea verde în sos de muștar ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 156 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, sos Worcestershire, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Prăjiți piept de curcan cu cartofi, fasole verde și sos de tigaie cu muștar, Fasole Verde Muștar, și Fasole verde cu muștar integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Păstrați fasolea caldă. Topiți untul la foc moderat și amestecați în făină.
Se adaugă paharul lichid și se încălzește, amestecând continuu, până se îngroașă.
Se amestecă ingredientele rămase și se încălzește, amestecând, 2-3 minute pentru a amesteca aromele.
Se toarnă sosul peste fasole, se aruncă ușor pentru a se amesteca și se servește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;