Fasole Fava cu roșii și ceapă

Fasole Fava cu roșii și ceapă
Fasolea Fava cu roșii și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sare, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Fava condimentată cu roșii și ceapă (fault Imdamis), Fasole Fava cu ceapă roșie și mentă (Fave con Cipolla Rossan e Menta ), și Fasole Fava cu sos de usturoi de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți fasolea din păstăi; aruncați păstăile. Gatiti fasolea in apa clocotita timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Îndepărtați fasolea cu o lingură cu fante. Plonjați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Îndepărtați pielea exterioară dură din fasole; aruncați pielea. Pune fasolea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Combinați fasolea, roșiile și următoarele 6 ingrediente (prin piper negru) într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit, aruncând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Coaceți la 425 timp de 20 de minute, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Combinați zahărul, 1/2 linguriță de oțet și 1/8 linguriță de sare într-un castron mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Stropiți peste amestecul de fasole, aruncând ușor pentru a acoperi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista