Făină de ovăz tăiată din oțel cu Topping de Caramel sărat

Făină de ovăz tăiată din oțel cu Topping de Caramel sărat
Făină de ovăz tăiată din oțel cu topping de Caramel sărat este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 4. O porție conține 338 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, sare, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Făină De Ovăz Tăiată Din Oțel Caramel Sărat + Cadou, Făină De Ovăz Tăiată Din Oțel Cu Banane Și Topping De Cobbler, și Fulgi de ovăz tăiați din oțel de căpșuni în formă de inimă cu Topping de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
La foc mare într-o cratiță medie, aduceți fulgi de ovăz și lapte la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când fulgii de ovăz sunt fierți, dar nu moale, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se distribuie între patru ramekine de 6 uncii, aranjate pe o foaie de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Combinați zahărul și sarea și presărați uniform deasupra ramekinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Puneți ramekinele la cuptor timp de 3-4 minute, până când zahărul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și rotiți cuptorul la fiert. Se fierbe ramekins până când zahărul este rumenit și Bulbuc, urmărind cu atenție că nu ard, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și acoperiți fiecare brle de fulgi de ovăz cu 1 lingură de frișcă și 1 lingură de fructe de pădure proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Fructe De PadureFructe De Padure
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista