Rețeta de anghinare și spanac Enchiladas ar putea satisface pofta dvs. mexicană în aproximativ 50 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 534 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $ 2.25 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare pline de apă, căței de usturoi, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, Anghinare Enchiladas, și Anghinare Enchiladas De La ' Sărbătoare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sosul de roșii, pudra de chili și chimenul. Se fierbe, neacoperit, timp de 6-8 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Întindeți 3/4 cană de sos într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Puneți deoparte sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Într-o tigaie mare, sotati ceapa si usturoiul in ulei pana cand se inmoaie. Se amestecă ciupercile; gătiți 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați anghinare și spanac; gătiți timp de 4-5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
5
Se ia de pe foc; amestecați brânza ricotta, smântâna și 1 cană Brânză Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
6
Așezați 2/3 cană amestec de ciuperci în centrul fiecărei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
7
Rolați și așezați cusătura în jos în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Se toarnă sosul rezervat deasupra; se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Coaceți, neacoperit, la 375 de minute timp de 20-25 de minute sau până când este încălzit.