Dovlecei la grătar cu Mozzarella proaspătă

Zucchini la grătar cu Mozzarellan proaspăt este un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 253 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, mozzarella, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola, Pizza cu porumb dulce, dovlecei și Mozzarella proaspătă, și Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta.
Instrucțiuni
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, aruncați dovleceii cu 1 lingură de ulei, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Grătiți sau fierbeți dovleceii, întorcându-se o dată, până când sunt fragede și aurii, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Puneți dovleceii înapoi în castron.
Aruncați dovleceii cu 1/2 lingură de ulei, 1/8 linguriță sare, oțet, usturoi și pătrunjel.
Puneți feliile de mozzarella pe o farfurie de servire, ventilându-le pentru a forma un cerc.
Stropiți-le cu restul de 1/2 lingură de ulei și presărați-le cu un vârf de piper. Îndoiți feliile de dovlecel în jumătate și puneți-le între bucățile de brânză.
Mozzarella proaspătă: mozzarella moale este modelată în bile și depozitată în apă pentru a o menține umedă. Este disponibil atât sărat, cât și nesărat, dar acesta din urmă este într-adevăr foarte fad. Preferăm soiul sărat; sărarea scoate în evidență aroma blândă și lăptoasă a brânzei.