Dinozaur Kale cu cartofi pentru copii

Dinozaur Kale cu cartofi pentru copii
Dinosaur Kale cu cartofi pentru copii este o garnitură care servește 4. O porție conține 249 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 421 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, căței de usturoi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Pui De Anghinare Și Dinozaur Kale Panzanella, Cartofi pentru copii cu varză și usturoi, și Fasole Picantă Dinosaur Kale Și Cannellini.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii: aduceți bulionul și apa la fiert și adăugați cartofii. Reduceți focul pentru a fierbe ușor până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
2
Scurgeți (puteți rezerva bulionul și apa pentru a găti orez sau mămăligă cu mai târziu) și acoperiți cartofii cu 1 lingură de ulei de măsline. Se sare bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se amestecă kale, se adaugă usturoi, fulgi de ardei roșu: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
KaleKale
4
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare timp de 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați varza și întoarceți-o pentru a acoperi cu uleiul pe măsură ce se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați usturoiul și aruncați pentru a combina, apoi adăugați fulgii de ardei roșu și puțină sare și piper negru. Se amestecă acest lucru timp de 2 minute, apoi se stinge focul și se acoperă tigaia. Așteptați 2-4 minute înainte de a descoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Pentru a servi, amestecați coaja de lămâie cu kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
KaleKale
8
Așezați un" cuib " de varză pe farfurie și aranjați cartofii în centru. Strângeți niște suc de lămâie peste tot în timp ce serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
KaleKale
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista