Dale a tras carne de porc

Dale a tras carne de porc
Porcul tras de Dale este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 260 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,37 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, usturoiul, sarea de mare și piperul măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Tăiței alunecoși de carne de porc cu lămâie Dale Talde, Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, și Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentează umărul de porc prăjit generos cu sare de mare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Umăr De PorcUmăr De Porc
3
Încălziți uleiul de măsline într-un vas sigur pentru cuptor de 4 litri, cu capac la foc mare. Se prăjește carnea de porc condimentată în ulei fierbinte pe toate părțile până se rumenesc complet, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scoateți friptura de porc pe o tăietură, rezervând grăsimea din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Lăsați vasul să se răcească ușor și puneți-l la foc mic. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei fierbinte rezervat pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se toarnă bulionul de pui în oală; aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn cu tăișuri plate. Amestecați fumul lichid în amestecul de ceapă. Întoarceți friptura de porc în oală și acoperiți cu un capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Friptură De PorcFriptură De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este complet fraged, 3 până la 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți carnea de porc pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute. Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe în bucăți fine. Întoarceți carnea de porc mărunțită în oală și amestecați cu lichidul rămas pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista