Nevoie de o lacto ovo vegetarian felul principal? Cuscusul vegetal cu năut și lămâi conservate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 558 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați harissa, suc de lămâie, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 73 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Pui marocan cu lămâi conservate și cuscus, Pulpe De Pui Fierte Cu Lămâi Conservate, Măsline Și Năut, și Cuscus cu linte roșie și lămâi ușor conservate.
Instrucțiuni
1
Pentru bulion, aduceți bulionul la foc mic într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați harissa și legumele, readuceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Harissa
3
Adăugați smochinele și continuați să gătiți încă 5 minute până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Între timp, puneți cuscusul și jumătate de năut într-un castron, adăugați untul și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Se toarnă 350 ml apă clocotită peste cuscus, se acoperă cu folie alimentară, se lasă deoparte 10 minute, apoi se pufăie cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
6
Într-un castron separat, combinați ceapa roșie, ceapa de primăvară, harissa, uleiul de măsline, nautul rămas, sucul de lămâie și coriandrul, apoi amestecați în cuscus. Se îngrămădesc pe un vas mare de servire adânc, se toarnă peste legumele fierte și bulionul și se presară cu lămâile conservate și menta tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
Ceapă De Primăvară
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu