Nevoie de o felul principal vegan? Cuscusul cu măsline și roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 651 calorii, 15g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de nuci de pin, cuscus perlat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este uimitor. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1 1/4 cană de bulion de legume și apă la fiert într-o cratiță, amestecați cuscusul și amestecați sare și piper negru. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul este absorbit, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare; amestecați nucile de pin și gătiți, amestecând frecvent, până când nucile de pin miros prăjite și se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc.
4
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță; gatiti si amestecati usturoiul si ceapa in uleiul incins pana se inmoaie, aproximativ 2 minute. Se amestecă măslinele negre și roșiile uscate la soare în amestecul de usturoi și se fierbe până se încălzește, 2 până la 3 minute, amestecând des. Se toarnă încet 1 cană de bulion de legume și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când sosul s-a redus, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Transferați cuscusul într-un castron mare de servire, amestecați cu sos și serviți acoperit cu pătrunjel și nuci de pin.