Curry Crusted picior de miel cu rodie Raita

Curry Crusted picior de miel cu rodie Raita
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry cruste Leg of Lamb cu rodie Raitan. Această rețetă face 8 porții cu 488 calorii, 42G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru 4,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de picior de miel, frunze de mentă, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Curry Crusted picior de miel cu rodie Raita, Curry Crusted Miel Sânii Cu Thai Basil Raita, și Tandoori Picior De Miel Cu Castravete Raita.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați iaurtul, melasa de rodie, castravetele, chimenul și piperul negru într-un castron. Se condimentează cu sare, apoi se acoperă și se dă la frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați menta tocată chiar înainte de servire, dacă doriți. Se da la frigider pana este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
4
Încălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Combinați condimentele într-un castron mic. Se amestecă suficient ulei pentru a face o pastă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Periați piciorul de miel cu puțin ulei de canola și condimentați partea superioară a cărnii cu freca curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
8
Condimentează mielul cu sare, după gust. Puneți-l pe grătar, condimentați partea în jos și gătiți până se carbonizează ușor și se formează o crustă. În acest moment, întoarceți piciorul, închideți capacul grătarului și gătiți la o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoateți carnea de pe grătar pe o tăietură, cortați-o ușor cu folie și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute. Feliați subțire mielul, împotriva bobului, și aranjați carnea pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Serviți cu raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RaitaRaita

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Riesling, Gruener Veltliner, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Curry. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste alegeri pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei largi varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Riesling de ardezie curată. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Ardezie Curată Riesling
Ardezie Curată Riesling
Profil de gust răcoritor cu arome de piersici, note de var, viuaciditate și un indiciu de minerale și condimente.Se împerechează frumos cu mâncăruri asiatice, alimente picante, sushi, pește, carne de pasăreși carne de porc.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista