Cupe Olandeze De Prăjituri Cu Iaurt Crocant Cu Mere

Cupe Olandeze De Prăjituri Cu Iaurt Crocant Cu Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cupe Olandeze de iaurt cu mere crocante. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână iaurt original de mere, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupe De Prăjituri Crocante Cu Mere, Cookie aluat iaurt înghețat în Quest Bar cookie cupe {video inclus!}, și Olandeză Apple-Dovleac Clare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Spray 24 cupe mini briose cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 3/4 căni de făină, bicarbonatul de sodiu și praful de copt cu biciul până se combină bine. Într-un castron mediu, bateți 1 cană de unt și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți în vanilie și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă treptat amestecul de făină în amestecul de unt până se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Rulați aluatul în bucăți de 1 inch; apăsați ușor fiecare bucată în ceașcă de briose. Faceți o mică indentare deasupra fiecărei bucăți de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc. Dacă indentările nu mai rămân, folosiți partea din spate a sticlei pentru a apăsa ușor în jos centrul fiecărei cupe pentru biscuiți. Se răcește în tigaie 10 minute. Folosind cuțitul pentru unt, îndepărtați cu grijă cupele pentru biscuiți din cupele pentru brioșe în raftul de răcire. Se lasă deoparte să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
ShotShot
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Între timp, reduceți temperatura cuptorului la 350 F. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, 1/4 cană de făină și scorțișoara. Cu blender de patiserie sau furculiță, tăiați în 3 linguri de unt până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Apăsați Streusel în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește ușor. Cu furculiță, rupeți în bucăți mici. Se lasă deoparte să se răcească complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Pentru a servi, într-un castron mare, pliați iaurtul în topping bătut. Umplerea lingurii în cupe de prăjituri răcite. Completați fiecare cu streusel. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista