Cupe asiatice de salată umplute cu carne de vită și tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cupe asiatice de salată de vită și tăiței. O porție conține 353 calorii, 20g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.35 pe portie. Un amestec de mentă, mușchi măcinat, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cupe Asiatice De Salată De Vită, Carne De Vită Asiatică În Cupe De Salată, și Cupe Asiatice De Salată De Vită, Ciuperci Și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgere.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită în tigaie și gătiți 3 minute, amestecând pentru a se sfărâma. Se amestecă usturoiul și se fierbe timp de 2 minute sau până se rumenesc. Se amestecă tăiței, morcovi și următoarele 4 ingrediente (prin mentă).
Combinați sucul, zahărul și sosul de soia într-un castron mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați amestecul de suc în amestecul de carne de vită; aruncând ușor pentru a acoperi. Aranjați 1 frunză de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; lingură 1 1/4 căni amestec de carne de vită în fiecare frunză. Completați fiecare porție cu 1 lingură de arahide.