Cupcakes de dovleac cu glazură de zară
Cupcakes de dovleac cu glazură de zară ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Dacă aveți cuișoare măcinate, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu lapte cu glazură de ciocolată, Tort Bundt Cu Condimente De Dovleac Cu Glazură De Zară, și Tort Bundt cu lapte de dovleac cu glazură de unt maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați raftul în mijloc. Tapetați tigăile pentru brioșe cu căptușeli pentru cupcake. Cerneti impreuna ingredientele uscate intr-un bol si dati deoparte.
Bateți dovleacul și laptele într-un castron separat și lăsați-l deoparte. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți untul și zahărul la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 5 minute.
Adăugați ouă pe rând, bătând și apoi răzuind vasul după fiecare adăugare.
Adăugați vanilia și bateți până se omogenizează.
Adăugați ingrediente uscate în trei loturi, alternând cu amestecul de dovleac-lapte, amestecând la viteză mică și răzuind vasul între adaosuri. Când toate ingredientele au fost adăugate, amestecați aluatul 30 de secunde la viteză medie-mare până când se combină uniform.Umpleți garniturile de cupcake 3/4 pline cu aluat și coaceți până când un tester introdus în centrele de cupcake iese curat, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Scoateți cupcakes-urile din cuptor și lăsați să se răcească cu 5 minute înainte de a le scoate din tigăi.
Lăsați să se răcească complet pe un raft, decorați cu glazură și serviți.