Cumin-conopidă marinată și ardei prăjiți

Cumin-conopidă marinată și ardei prăjiți
Conopida marinată cu chimen și ardeii prăjiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, chimen măcinat, ardei piquillo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Frigarui de conopida prajita cu ardei dulci si chimen, Cumin-salată marinată de conopidă și morcovi, și Conopidă prăjită cu Turmeric și chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți conopida până când este crocantă, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge conopida și se răcește sub apă curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se scurge din nou și se usucă pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Într-un castron, combinați șalotele, oțetul și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă uleiul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați conopida și ardeii și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
7
Se transferă într-un vas puțin adânc și se lasă la marinat la temperatura camerei timp de cel puțin 2 ore, întorcând legumele în marinată. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista