Cumin-conopidă marinată și ardei prăjiți
Conopida marinată cu chimen și ardeii prăjiți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, chimen măcinat, ardei piquillo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Frigarui de conopida prajita cu ardei dulci si chimen, Cumin-salată marinată de conopidă și morcovi, și Conopidă prăjită cu Turmeric și chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți conopida până când este crocantă, 4 până la 5 minute.
Se scurge conopida și se răcește sub apă curgătoare.
Se scurge din nou și se usucă pe prosoape de hârtie.
Într-un castron, combinați șalotele, oțetul și chimenul.
Se amestecă uleiul și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați conopida și ardeii și aruncați.
Se transferă într-un vas puțin adânc și se lasă la marinat la temperatura camerei timp de cel puțin 2 ore, întorcând legumele în marinată. Se condimentează cu sare și piper și se servește.