Cum se face sos de pui de casă

Cum se face sos de pui de casă
Cum se face sosul de pui de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 207 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul cayenne, stocul de pui, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cum se face sos de Giblet de casă, Cum se face sosul de pui, și Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă Cu Sos De Ierburi.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în făină până la parfum, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Treceți treptat în stoc rece. Reduceți căldura la minim. Aduceți sosul la foc mic și gătiți și amestecați până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, 10 până la 15 minute. Se amestecă smântâna grea și se condimentează cu sare, piper alb și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper AlbPiper Alb
Cremă GreaCremă Grea
SosSos
StocStoc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista