Cum se face sos de pui de casă
Cum se face sosul de pui de casă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 207 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul cayenne, stocul de pui, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cum se face sos de Giblet de casă, Cum se face sosul de pui, și Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă Cu Sos De Ierburi.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Bateți în făină până la parfum, 10 până la 12 minute.
Treceți treptat în stoc rece. Reduceți căldura la minim. Aduceți sosul la foc mic și gătiți și amestecați până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, 10 până la 15 minute. Se amestecă smântâna grea și se condimentează cu sare, piper alb și piper cayenne.