Crunch De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Almond Crunch. Această rețetă servește 6. O porție conține 861 calorii, 7g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chipsuri de ciocolată cu lapte, unt, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Almond Torte Mascarpone inghetata cu unt brun migdale Crunch, Crunch De Migdale, și Crunch De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aranjați migdalele într-un singur strat pe o foaie de copt. Prăjiți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Aliniați o tigaie cu jeleu cu folie.
Într-o cratiță grea, combinați untul, zahărul, siropul de porumb și apa. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul fierbe. Se fierbe, fără agitare, până la stadiul de fisură tare, 300 grade F (150 grade C).
De lucru rapid, se amestecă în migdale, și se toarnă amestecul în folie căptușite jeleu rola tigaie; sfat tigaie dintr-o parte în alta pentru a răspândi bomboane uniform în tigaie.
Presărați chipsuri de ciocolată peste bomboane fragile.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când este strălucitor și moale.
Întindeți ciocolata uniform peste bomboane. Se răcește la temperatura camerei, apoi se dă la frigider timp de 1 oră. Rupeți în bucăți de mărimea mușcăturii.