Crocodil prăjit cu ghimbir și ceapă de primăvară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați crocodilul prăjit cu ghimbir și ceapă de primăvară. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 633 calorii, 57G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 3,15 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa de primăvară, sosul de stridii, usturoiul - sau și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Crocodil prăjit cu sos picant de fasole neagră, Creveți Thailandezi, ghimbir și ceapă de primăvară, și Se amestecă carnea de porc feliată cu ghimbir tânăr și ceapă de primăvară-prezentată în grup pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați carnea de crocodil și bicarbonatul de sodiu pentru a fragezi carnea. Lăsați la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi clătiți bine.
Scurgeți și uscați carnea cu prosoape de hârtie.