Creveți la grătar: inteligent, fierbinte și picant

Creveți la grătar: inteligent, fierbinte și picant
Creveți la grătar: inteligent, fierbinte și picant necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 48 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 811 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ulei de canolan, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de SippitySup. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Marinată picantă la grătar pentru pui și fructe de mare, Grătar: Cârnați De Pui Cu Mango Picant, și Grătar: creveți înveliți cu slănină, Jalapeno și umplute cu brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați 12 frigarui de lemn în apă timp de 30 de minute pentru a preveni carbonizarea.Între timp, faceți sosul: aduceți zahărul și sucul de lămâie la foc mic într-o cratiță mică. Gatiti, amestecand, pana se dizolva zaharul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți grătarele cu ulei. Filetați 3 creveți pe fiecare frigăruie; condimentează cu sare. Împărțiți sosul în jumătate; rezervați jumătate pentru servire. Creveți la grătar timp de 1 minut; periați cu sos. Întoarceți și grătiți încă 1 minut; periați din nou cu sos. Întoarceți și grătiți, periați ocazional cu sos, până când este opac, încă 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Se servește cu sos rezervat.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista