Creveți cu sos de iaurt-castravete este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 155 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Salată de tăiței de creveți și castraveți cu iaurt grecesc pansament Caesar, Mese Simple: creveți la grătar cu spanac, castraveți și salată de iaurt, și Video Cu Sos De Iaurt De Castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cojiți creveții și devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
2
Combinați vinul alb uscat, coaja de lămâie, următoarele 3 Ingrediente, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un vas superficial sau o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați creveți. Acoperiți sau sigilați și răciți 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb Sec
Coaja De Lamaie
Piper
Creveți
Sare
3
Scoateți creveții din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Creveți
4
Gatiti crevetii marinati in 1 lingurita de ulei de masline fierbinte intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 3 minute sau doar pana cand crevetii devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți creveții din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Ceapa Saut, fâșii de ardei gras roșu, restul de 1/2 linguriță sare și restul de 1/2 linguriță piper în restul de 1 linguriță ulei fierbinte în tigaie la foc mediu-mare 15 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Piper
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați jumătăți de roșii; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine. Puneți amestecul de ceapă peste creveți și serviți cu sos de iaurt-castraveți.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.