Creveți cremoși de șofran cu Gnocchi și ceapă caramelizată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveți cremoși de șofran cu Gnocchi și ceapă caramelizată. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 299 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr brun, șofran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 206 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Cremă De Vinete Și Ceapă Caramelizată, Supă Cremoasă De Ceapă Caramelizată, și Cremă Caramelizată Cu Ceapă Și Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, ciupercile și zahărul brun. Gatiti si amestecati pana cand ceapa a fiert pana la o culoare maro intens, aproximativ 10 minute.
Scoateți ceapa caramelizată și lăsați-o deoparte.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați gnocchi și reveniți la fierbere. Gatiti pana cand gnocchi pluteste in varf, aproximativ 3 minute; scurgeți și păstrați cald.
Puneți tigaia la foc mediu-mare și amestecați creveții. Gatiti si amestecati pana cand crevetii au devenit roz la exterior si nu mai sunt translucizi in centru, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa caramelizată, smântâna, boiaua și șofranul. Gatiti si amestecati pana cand amestecul incepe sa fiarba, apoi pliati usor gnocchi fierti, apoi condimentati dupa gust cu sare.
Se toarnă gnocchiul într-un vas de servit și se presară busuioc mărunțit și parmezan pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.