Creveți și legume la grătar

Creveții și legumele la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 2,57 USD pe porție. O porție conține 377 calorii, 19g de proteine, și 32g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți ardei grași, lămâi, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți și legume la grătar cu cuscus de perle, Creveți la grătar și legume de vară cu sos de zară, și Orzo cu creveți la grătar, legume de vară și vinetă Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți.
Strângeți sucul din jumătățile de lămâie pentru a măsura 1/4 cană; puneți sucul deoparte. Rezervați și răciți jumătățile de lămâie pentru utilizare ulterioară.
Creveți la grătar, acoperiți cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Așezați într-un castron mare.
Tăiați fiecare ardei în 4 bucăți mari; tăiați fiecare ceapă orizontal în 3 felii mari.
Legume la grătar, acoperite cu un capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
5 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când ardeii grași arată blister și ceapa este crocantă; tăiat în bucăți de 2 inci.
Adăugați legume la grătar, pătrunjel tocat și usturoi la creveți în castron.
Se toarnă vinetă și suc de lămâie peste amestec și se amestecă pentru a acoperi și combina. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Aranjați jumătățile de lămâie rezervate în fundul unui vas de servire adânc. Spoon marinat creveți și amestec de legume peste partea de sus a jumatati de lamaie.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit pansamentul Newman ' s Olive Oil & otet.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.