Creveți înveliți cu slănină cu sos Chipotle BBQ ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 6 și costă $1.18 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 307 calorii. Un amestec de slănină, sos bbq, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Creveți înveliți cu slănină cu sos Chipotle BBQ, Creveți înveliți cu slănină cu sos de grătar Chipotle, și Kabobs de creveți înveliți cu slănină cu sos de portocale-Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 5 până la 8 frigarui de bambus
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
2
Înmuiați frigarui de bambus în apă, pentru a nu arde în timpul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
3
Gătiți parțial slănina; tăiați în jumătate și lăsați să se răcească pe prosoape de hârtie. Înfășurați slănina în jurul creveților și frigăruiți cu bambus prin punctul în care se întâlnesc capetele slăninii (pentru a nu se desface). Frigărui 3 până la 5 creveți pe bambus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Frigarui
4
Combinați sosul BBQ, uleiul, chipotle, sucul de lămâie, muștarul, fulgii de chile, piperul negru și cayenne într-un blender și piure. Separați sosul în jumătate, unul pentru ungere și unul pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Fulgi De Ardei Roșu
Suc De Lămâie
Sos De Grătar
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Piper Cayenne Măcinat
Muștar
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Gatiti crevetii inveliti cu bacon pe un gratar la foc mediu. Când creveții încep să devină roz, începeți să bateți cu sosul chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Creveți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se servește cu sosul rămas pe lateral pentru scufundare.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.