Cremă de brânză înghețată cu unt brun și Bourbon

Cremă de brânză înghețată cu unt brun și Bourbon
Crema de brânză glazură cu unt brun și Bourbon ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă servește 120. O porție conține 33 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, smântână grea, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Toțiretetele au 84 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Încercați Cupcakes de morcovi cu glazură de brânză cremă de unt brun, Zucchini baruri cu unt maro crema de branza glazura, și Roșii de scorțișoară din catifea roșie cu glazură de brânză cremă de unt maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1/2 cană de unt într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă ocazional și se gătește până când solidele din lapte se rumenesc și dau un parfum de nuci, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Combinați restul de 1/4 unt și cremă de brânză într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se toarnă untul rumenit în vasul de amestecare și se lasă deoparte aproximativ trei minute, lăsând untul cald să înmoaie crema de brânză și untul rece. Răzuiți semințele negre din fasolea de vanilie și adăugați-le în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Adăugați bourbonul și amestecați la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
5
Adăugați treptat zahărul și smântâna cofetarilor, alternând între cele două, până când se atinge consistența corespunzătoare. Dacă glazura este prea moale pentru decorare, refrigerați-o aproximativ o jumătate de oră înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții120
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista