Cranberry Bliss Bar Clona #1

Cranberry Bliss Bar Clona #1
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Cranberry Bliss Bar Clone #1. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 132 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați — 3 căni de zahăr, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cranberry Bliss Baruri, Cranberry Bliss Baruri, și Afine Bliss Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Căptușiți o tavă metalică de 13 cm 9 cm sau 15 cm 10 cm cu hârtie pergament sau folie de eliberare.Bateți untul și zahărul până devin cremoase; adăugați ouă și extrageți (am folosit vanilie) și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați făina, praful de copt și ghimbirul și amestecați până se amestecă, apoi adăugați merisoarele și chipsurile, amestecând doar pentru a amesteca și având grijă să nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și coaceți 350 (23-24 minute pentru 10 15, 27 minute pentru 9 13), până când marginile sunt maro deschis și o frigăruie introdusă în centru iese în mare parte curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lasă-l să se răcească complet.Glazură: bateți crema de brânză și untul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Adăugați extract (din nou, vanilie folosită) și zahăr de cofetărie și bateți până când glazura este pufoasă și răspândită (adăugând 1 t. lapte dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
6
Se întinde uniform pe barele răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Garnitură: folosiți un zester pentru a îndepărta coaja dintr-o portocală. Tăiați 1/3 cană Craisins grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CraisinsCraisins
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
ZesterZester
8
Presărați această garnitură de coajă de portocală și Craisine peste bare înghețate.Pentru toppingul final, amestecați ciocolata albă și uleiul într-o ceașcă de măsurare din sticlă. Cuptor cu microunde 50% putere timp de 1 minut; se amestecă. Repetați încă 1 minut la 50% putere; se amestecă. Folosiți o furculiță pentru a stropi ciocolata albă în benzi diagonale subțiri peste bare (nu am folosit furculiță).Lăsați o oră pentru ca ciocolata albă să se stabilească înainte de tăiere. **Pentru a face triunghiuri Starbuck semnate, tăiați jelly roll pan în 20 de pătrate mari
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CraisinsCraisins
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În34 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista