Cranberry Bliss Bar Clona #1
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Cranberry Bliss Bar Clone #1. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 132 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. 42 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați — 3 căni de zahăr, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cranberry Bliss Baruri, Cranberry Bliss Baruri, și Afine Bliss Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Căptușiți o tavă metalică de 13 cm 9 cm sau 15 cm 10 cm cu hârtie pergament sau folie de eliberare.Bateți untul și zahărul până devin cremoase; adăugați ouă și extrageți (am folosit vanilie) și bateți până se combină.
Adăugați făina, praful de copt și ghimbirul și amestecați până se amestecă, apoi adăugați merisoarele și chipsurile, amestecând doar pentru a amesteca și având grijă să nu amestecați prea mult.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și coaceți 350 (23-24 minute pentru 10 15, 27 minute pentru 9 13), până când marginile sunt maro deschis și o frigăruie introdusă în centru iese în mare parte curată.
Lasă-l să se răcească complet.Glazură: bateți crema de brânză și untul până devin pufoase.
Adăugați extract (din nou, vanilie folosită) și zahăr de cofetărie și bateți până când glazura este pufoasă și răspândită (adăugând 1 t. lapte dacă este necesar).
Se întinde uniform pe barele răcite.
Garnitură: folosiți un zester pentru a îndepărta coaja dintr-o portocală. Tăiați 1/3 cană Craisins grosier.
Presărați această garnitură de coajă de portocală și Craisine peste bare înghețate.Pentru toppingul final, amestecați ciocolata albă și uleiul într-o ceașcă de măsurare din sticlă. Cuptor cu microunde 50% putere timp de 1 minut; se amestecă. Repetați încă 1 minut la 50% putere; se amestecă. Folosiți o furculiță pentru a stropi ciocolata albă în benzi diagonale subțiri peste bare (nu am folosit furculiță).Lăsați o oră pentru ca ciocolata albă să se stabilească înainte de tăiere. **Pentru a face triunghiuri Starbuck semnate, tăiați jelly roll pan în 20 de pătrate mari