Cotletele de porc înăbușite în sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc înăbușite în sos de ciuperci. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 361 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cremă de supă de ciuperci, sare de condimente, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete de porc sufocate cu sos de ciuperci, Cotlete de porc înăbușite cu sos și orez, și Cotlete de porc sufocate cu sos de smântână.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.