Cotlete De Porc Cu Ierburi Umede

Cotlete De Porc Cu Ierburi Umede
Cotletele de porc cu ierburi umede ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 296 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână suc de ananas, bulion de pui, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Super-Umed Cotlete De Porc, Nu rețeta ta medie de cotlet de porc umed și fraged, și Cotlete de porc coapte umede în sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă 1-1 / 2 căni într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați cotlete de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Carnea de porc la grătar, acoperită, la foc mediu sau se fierbe 4-5 in. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145 CP, ungând frecvent cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
4
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 49 de dolari.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista