Cotlete de porc cu cartofi și varză

Cotlete de porc cu cartofi și varză
Cotletele de porc cu cartofi și varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 423 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet, cotlete de porc, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 82%. Încercați Cotlete de porc cu varză roșie, Cotlete De Porc Cu Varză Roșie, și Cotlete De Porc Cu Slănină Și Varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Periați Cotletele de porc cu 2 lingurițe de oțet alb și presărați cu 1/4 linguriță de mărar, 1/4 linguriță de condimente de murat, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când sucurile se limpezesc și cotletele se rumenesc, 4 până la 8 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Stropiți cotletele cu încă 1 linguriță de oțet și răsturnați cotletele la jumătatea gătitului. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a unei cotlete ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (65 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Puneți bulionul de vită, cartofii și 1/4 cană de oțet alb într-o cratiță, dați la fiert, acoperiți și fierbeți timp de 4 minute. Se amestecă 1/4 linguriță mărar, 1/4 linguriță condiment de decapare și varză mărunțită; acoperiți și fierbeți încă 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Scurgeți lichidul și amestecați 2 linguri de oțet în amestecul de varză. Condimentează cu sare și piper negru și servește cu cotlet de porc fript.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista