Cotlete de miel cu Ragou de legume

Cotlete de miel cu Ragou de legume
Cotletele de miel cu ragu de legume sunt a fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție conține 1091 calorii, 52G de proteine, și 87G de grăsime. Pentru $11.32 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, tarhon, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de miel condimentate la grătar cu Ragou de legume, Cotlete De Miel Cu Sos De Legume, și Cotlete de miel la grătar și kebaburi de legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare de mică adâncime, amestecați câte 1 lingură de busuioc și pătrunjel, 1 linguriță de tarhon, 1 lingură de ulei de măsline și 1 cățel de usturoi tocat. Frecați amestecul de plante peste Cotletele de miel și condimentați-le generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Cotlet De MielCotlet De Miel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Lăsați Cotletele de miel să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-o tigaie mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați morcovii și un vârf de sare și acoperiți. Fierbeți morcovii la foc mic timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
SareSare
6
Adăugați Napul, acoperiți și gătiți până când ambele legume sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
NapNap
7
Scurgeți legumele și transferați-le pe o farfurie. Puneți tigaia la foc mic. Când este fierbinte, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și shiitake și condimentați generos cu sare și piper. Acoperiți și gătiți shiitake-ul, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați galbenele, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
9
Adăugați șalotele și restul de 2 căței de usturoi și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
10
Adăugați morcovii și Napul, acoperiți și scoateți legumele de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
NapNap
11
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați Cotletele de miel și gătiți-le la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți Cotletele de miel și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 8 minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Transferați Cotletele de miel pe o farfurie, acoperiți cu folie și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
14
Aruncați grăsimea din tigaie și puneți-o la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați vermutul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
16
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
17
Adăugați orice sucuri de miel acumulate și turnați lichidul peste legumele rezervate. Se amestecă roșiile cherry și se fierbe la foc mic până la fierbinte. Se amestecă restul de 1 lingură de busuioc și pătrunjel tocat și 1 linguriță de tarhon tocat. Condimentează ragoul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc
MielMiel
18
Lingurați ragoul de legume în boluri puțin adânci și presărați parmezan. Completați fiecare farfurie cu un cotlet de miel și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Cotlet De MielCotlet De Miel
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista