Cotletele de miel cu ragu de legume sunt a fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție conține 1091 calorii, 52G de proteine, și 87G de grăsime. Pentru $11.32 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, tarhon, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de miel condimentate la grătar cu Ragou de legume, Cotlete De Miel Cu Sos De Legume, și Cotlete de miel la grătar și kebaburi de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas mare de mică adâncime, amestecați câte 1 lingură de busuioc și pătrunjel, 1 linguriță de tarhon, 1 lingură de ulei de măsline și 1 cățel de usturoi tocat. Frecați amestecul de plante peste Cotletele de miel și condimentați-le generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi Tocat
Cotlet De Miel
Ulei De Măsline
Tarhon
Pătrunjel
Busuioc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Condimente Uscate Freca
2
Lăsați Cotletele de miel să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-o tigaie mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați morcovii și un vârf de sare și acoperiți. Fierbeți morcovii la foc mic timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Sare
6
Adăugați Napul, acoperiți și gătiți până când ambele legume sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Nap
7
Scurgeți legumele și transferați-le pe o farfurie. Puneți tigaia la foc mic. Când este fierbinte, adăugați 2 linguri de ulei de măsline și shiitake și condimentați generos cu sare și piper. Acoperiți și gătiți shiitake-ul, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați galbenele, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
9
Adăugați șalotele și restul de 2 căței de usturoi și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ceapă Eșalotă
10
Adăugați morcovii și Napul, acoperiți și scoateți legumele de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Nap
11
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați Cotletele de miel și gătiți-le la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți Cotletele de miel și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 8 minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Transferați Cotletele de miel pe o farfurie, acoperiți cu folie și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
14
Aruncați grăsimea din tigaie și puneți-o la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați vermutul și gătiți până aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
16
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
17
Adăugați orice sucuri de miel acumulate și turnați lichidul peste legumele rezervate. Se amestecă roșiile cherry și se fierbe la foc mic până la fierbinte. Se amestecă restul de 1 lingură de busuioc și pătrunjel tocat și 1 linguriță de tarhon tocat. Condimentează ragoul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Cherry
Sare și Piper
Legume
Tarhon
Pătrunjel
Busuioc
Miel
18
Lingurați ragoul de legume în boluri puțin adânci și presărați parmezan. Completați fiecare farfurie cu un cotlet de miel și serviți imediat.