Cotlete de curcan Jerk cu afine-Salsa Habanero
Reteta tresar cotlete de curcan cu afine-Habanero Salsa ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.23 pe portie. Această garnitură are 160 de calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, ghimbir, lingurițe de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cotlete de curcan cu Salsa de tigaie, Cotlet De Curcan Cu Afine, și Cotlete de curcan cu compot de afine.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti marinada, combinați primele 17 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până când amestecul formează o pastă; împărțiți amestecul în jumătate, rezervând 1/4 cană pentru o altă utilizare.
Pentru a pregăti curcanul, combinați 1/4 cană de marinată, tăieturi și condimente smucite într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și aruncați bine pentru a acoperi. Marinati in frigider 4 ore sau peste noapte, de cotitură sac ocazional.
Scoateți cotletele din pungă și aruncați marinada.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 4 cotlete și sotati timp de 1 minut pe fiecare parte sau până când ați terminat. Repetați procedura cu uleiul și tăieturile rămase.
Se servește cu Salsa de afine-Habanero.
Notă: încercați marinada rămasă pe pui, carne de porc sau creveți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.