Cotlet de porc umplut cu afine și mere

Cotlet de porc umplut cu afine și mere
Cotlet de porc umplute cu afine și mere este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 1044 calorii, 75g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $6.09 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet balsamic, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 67%. Încercați Cotlet de porc umplut cu afine și mere, Cotlet De Porc Umplut Cu Merișor De Mere, și Cotlet De Porc Umplut Cu Afine-Pecan Și Piure De Mere-Păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și mărul; gatiti si amestecati 5 minute. Amestecați afinele și oțetul balsamic și continuați să gătiți până când mărul și ceapa s-au înmuiat, încă aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi răzuiește amestecul pe o farfurie și dă-l la frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mic de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
3
Tăiați un buzunar mare în Cotletele de porc folosind un cuțit ascuțit și subțire. Umpleți amestecul de mere răcit în Cotletele de porc și fixați-l cu scobitori, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper după gust și puneți-le în tigaia fierbinte. Gatiti pe fiecare parte pana se rumeneste, aproximativ 3 minute, apoi transferati intr-un vas de copt. Acoperiți cu amestecul de mere rămas și acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 40 de minute în funcție de grosimea cotletelor de porc. Descoperiți și coaceți cu aproximativ 10 minute mai mult până când amestecul de mere s-a rumenit în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Revista