Cotlet de porc marinat cu Salsa de ierburi

Cotletele de porc marinate cu salsa de plante ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 314 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână cotlet de coaste de porc, rozmarin, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc La Grătar Marinat Cu Ierburi, Cotlet De Miel Marinat Cu Ierburi, și Cotletele de miel marinate cu plante Lulu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți 1/4 cană de ulei de măsline cu sucul de lămâie, rozmarinul și două treimi din usturoi; condimentează cu piper.
Adăugați Cotletele de porc și întoarceți-le la strat.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Între timp, într-un robot de bucătărie, pulsați usturoiul rămas cu caperele, muștarul și oțetul doar pentru a combina.
Adăugați pătrunjelul, busuiocul și menta și pulsul pentru a toca.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și pulsați doar pentru a combina.
Transferați salsa într-un castron; condimentează cu sare și piper.
Scoateți carnea de porc din marinată și condimentați cu sare. Grătiți la foc mare, rotind o dată, până când este gătit, 8 până la 9 minute.
Lăsați cotletele să se odihnească 5 minute, apoi serviți cu salsa.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.