Cotlet De Porc Cu Sos De Bourbon De Caise În Flăcări
Cotletele de porc cu sos de Bourbon de caise în flăcări ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,96 USD pe porție. O porție conține 370 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Un amestec de conserve de caise teasoon, maker ' s mark bourbon, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu sos Bourbon-piersic, Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, și Cotlet de porc cu ciuperci și sos de smântână Bourbon pentru rețete similare.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.