Cotlet de porc cu crustă de nucă cu orez sălbatic vegetal de toamnă
Cotletele de porc cu crustă de nucă cu orez sălbatic vegetal de toamnă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 575 calorii, 57G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $4.45 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână măr Granny smith, orez, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Gătit din Glossies: cotlet de porc cu coajă de nucă cu orez sălbatic de legume de toamnă, Cotlete De Porc Umplute Cu Orez Sălbatic La Grătar, și Rissoles De Orez Sălbatic De Toamnă.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de porc într-un vas puțin adânc; stropiți uniform cu sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Combinați sare, salvie și piper negru într-un castron mic. Rezervați 3/4 linguriță amestec de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Crenguță Rozmarin
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați nuci la amestecul de sare rămas; aruncați bine. Apăsați amestecul de nuci pe ambele părți ale cărnii de porc. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)
4
Gatiti felia de bacon intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați carne de porc la picături în tigaie; gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați 1/4 cană bulion de pui în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 6 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Încălziți o cratiță mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente în tigaie; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă amestecul de sare rezervat de 3/4 linguriță, bietă, ciuperci și măr. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când morcovul este fraged. Se amestecă orezul și 1/2 cană bulion. Aduceți la foc mic; gatiti, neacoperit, 5 minute sau pana cand lichidul este absorbit. Se amestecă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chard Elvețian
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Așezați 1 cană de amestec de orez pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Stropiți fiecare porție cu picături de tigaie și presărați fiecare cu 1 lingură de pătrunjel.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.