Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile portocalii înghețate. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 160 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, portocalele buricului, scurtarea cu aromă de unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cookie-Uri De Afine Cu Portocale, Cookie-Uri De Afine Cu Portocale, și Fursecuri înghețate cu ciocolată portocalie și albă.
Instrucțiuni
1
Cu un cuțit ascuțit, marcați fiecare portocală în sferturi; îndepărtați coaja. Folosiți cuțitul pentru a îndepărta miezul alb de pe coajă și fructe; aruncați. Sferturi de portocale și puneți-le într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cuțit
2
Adăugați coaja; acoperiți și procesați până se omogenizează (amestecul trebuie să măsoare 3/4 cană).
3
Într-un castron mare, scurtarea cremei și zahărul până la lumină și pufos. Bateți în lapte și 6 linguri amestec de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Portocaliu
Cremă
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat în amestecul crem până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Picătură de lingurițe rotunjite 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Se coace la 350 la 10-13 minute sau până când se fixează și marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
8
Pentru glazură, într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, untul și suficient din amestecul de portocale rămas pentru a obține consistența răspândită. Frost cookie-uri.