Conopidă Prăjită Cu Unt Brun De Lămâie
Conopida prăjită cu unt brun de lămâie este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 154 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare de masă, sare grosieră, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Conopidă prăjită întreagă cu unt brun de lămâie, Conopidă prăjită cu unt brun și firimituri de usturoi, și Conopidă prăjită cu unt brun, Pătlagine Sotate și piure de rădăcină de pătrunjel.