Conopidă al Gratin (Coliflor Gratinada)
Conopida al Gratin (Coliflor Gratinada) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 546 calorii, 25g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 68 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, unt, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Cazuela de Pescado al Coco Gratinada (caserola de pește și nucă de cocos al Gratin), Supă de conopidă (Sopa de Coliflor), și Blinele de conopidă * Tortitas de Coliflor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mare.
Adăugați conopida și gătiți până când floretele sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Se scurge bine.În timp ce, faceți sosul: într-o cratiță mare la foc mic, topiți untul și adăugați ceapa. gatiti aproximativ 5 minute.
Adăugați făina puțin câte puțin, amestecând pentru a încorpora. Creșteți căldura la mediu-scăzut și amestecați treptat laptele.Gatiti, amestecand frecvent, pana cand amestecul este gros si cremos, aproximativ 5 minute.
Adăugați smântâna, muștarul și brânzeturile.
Adăugați chimenul, boiaua, sarea și piperul negru. Gatiti, amestecand frecvent, pana se topesc branzeturile, aproximativ 2 minute.Preîncălziți cuptorul la 232°.Ungeți un vas de copt superficial. Aranjați conopida în vas și turnați sosul peste ea.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 7 minute.