Congo Squares
Congo pătrate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 133 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării africane. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr brun, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Congo Squares, Trail mix congo squares, și Baruri Congo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul și vanilia; rece.
Transferați într-un castron; adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Cerneti impreuna faina si praful de copt; se amestecă în castron.
Adăugați nuci pecan și ciocolată.
Se întinde într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt.
Se coace la 350 de minute pentru 25 de minute.
Vin recomandat: Pinotaj, Riesling, Chenin Blanc
African funcționează foarte bine cu Pinotage, Riesling și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Graham Beck Game Reserve Pinotage cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Graham Beck Game Reserve Pinotage
Un cultivar 'cu mândrie sud-African' care prezintă arome de cireșe coapte, căpșuni și prune cu fructe de fructe roșii coapte și condimente pe gust. Acest vin complet structurat și bine echilibrat recompensează cu o senzație de gură suculentă, dar elegantă și taninuri moi mătăsoase. Bucurați-vă cu caserole gătite lent, file, paste, brânzeturi robuste sau un grătar bun de modă veche.