Coji umplute cu patru brânzeturi cu Marinara fumurie
Cojile umplute cu patru brânzeturi cu Marinara afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 849 calorii, 54g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză asiago, sare, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Coji Jumbo umplute cu brânză cu sos Marinara, Clătite umplute cu spanac - brânză cu Marinara, și Trei Coji Umplute Cu Brânză.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Înveliți 2 vase de copt (13 x 9 inci) cu spray de gătit; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
5
Așezați brânza de vaci și brânza ricotta într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Vaci
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Combinați amestecul de brânză de vaci, Asiago și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Vaci
Brânză Asiago
7
Lingură sau țeavă 1 lingură amestec de brânză în fiecare coajă. Aranjați jumătate din cochilii umplute, cu cusătura în sus, într-un vas pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
Brânză
8
Se toarnă 3 căni de Marinara fumurie peste scoici umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
9
Se presară cu 1/2 cană de mozzarella. Repetați procedura cu cojile umplute rămase, 3 căni de Marinara afumată și 1/2 cană de mozzarella în vasul pregătit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
10
Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
11
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
13
Pentru a îngheța caserola necoaptă: pregătiți-vă prin capacul pasului cu folie de plastic, apăsând pentru a îndepărta cât mai mult aer posibil. Înfășurați cu folie rezistentă. A se păstra la congelator până la două luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Folie De Aluminiu
14
Pentru a pregăti caserola congelată necoapte: Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Îndepărtați folia; folie de rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
16
Îndepărtați folia de plastic; aruncați folia. Acoperiți caserola congelată cu folie rezervată; coaceți la 375 timp de 1 oră și 10 minute sau până când cojile sunt bine încălzite.